BMOL-träning v36

Ta chansen att ge dig ut på träning tisdag till torsdag när det passar dig! Samling vid Byggabron, Boxholm, vägvisning från vägen mot Malexander i höjd med Timmeröbadet (sväng vänster). Fem banor! Läs info om bl a bom och parkering.

BMOL-träning 6-8 September (pdf)

Samling: Vid Byggabron precis söder om Boxholm. Vägvisning från vägen mot Malexander i höjd med infart till Timmeröbadet (sväng vänster).

OBS!! På vägen in till träningen är det en vägbom, denna kommer vara öppen hela tisdagen (även kväll), onsdag och torsdag KAN bommen stängas efter kl 16 så kommer man senare eller tror att man åker iväg efter kl 16 får man parkera längs vägen fram till bommen, ca 600m från vändplanen.
Se bild längst ner. Det åker mycket lastbilar på vägen så parkera så långt åt sidan det går. Skulle man lyckas bli inlåst så ring mig på 0739753609 🙂

Det finns 5 banor att välja på.

Jag rekommenderar 3,7km banan före 3,3km banan om man inte har lite svårt att ta sig fram i skogen.

Skala 1:7500 på alla banor, jag skriver ut några 1:10000 på långa banan ifall någon hellre vill ha det.

En snabbrevidering av grönområden/hyggen har gjorts men man ska inte lita helt och hållet på kanterna men i stora drag stämmer det och är inte i någon direkt närhet till någon kontroll.

Kontrollerna på de tre längsta banorna är utmärkta med stora hängande skärmar, de två kortaste med små skärmar på pinne.

Jag kommer vara på plats på tisdag från kl 17.00, postlåda med kartor och namnlista för statistiken finns på plats på tisdag morgon.
Skriv upp namn på listan ,maila henrik.tengvall@hotmail.com eller sms:a 0739753609 så vi kan se hur många vi varit på träningen.
Som vanligt kommer träningen att läggas upp på Livelox för de som vill.

Välkomna!
/ Henke