Hittaut Mjölby 2022 – TACK ALLA

Denna säsong har 1042 deltagare registrerat 22335 checkpoints i Hittaut Mjölby. Tack till alla deltagare, partners och funktionärer. Den 9/10 drar vi våra sista vinnare i avslutningschansen.

Varje registrerad checkpoint ger en lott till vinstdragningarna, vi har tre utlottningar av presentkort:

  • 12:e juni
  • 14:e augusti
  • 9:e oktober

All information om Hittaut finns på hittaut.nu/mjolby

MOK-are: I din Hittaut-profil kan du välja att ansluta dig till Mjölby OK i flervalslistan för friskvårdsutmaningen. 


Tack till våra partners Mjölby kommun, Toyota Material Handling, Väderstad, Östgötatidningen, Anderssons Elektriska, Bostadsbolaget, Intersport, Open New Doors Bahnhof, Väderstad centralkonditori


Mjölby orienteringsklubb är glada att lansera Hittaut Mjölby 2022. Premiäråret för Hittaut i Mjölby 2021 blev en succé med nästan 1500 registrerade deltagare och mängder av positiv feedback. Hittaut är ett koncept för att främja folkhälsan genom att erbjuda rörelse- och upptäckarglädje och finns på nästan 100 orter runt om i Sverige. Det är gratis för alla att delta i Hittaut, ta med kartan ut, leta upp och registrera dina checkpoints och du deltar i våra vinstdragningar. Mjölby-säsongen kommer 2022 inledas onsdagen den 4:e maj och avslutas första helgen i oktober. Mjölby OK siktar mot ännu fler deltagare 2022 efter det varma välkomnandet 2021 nu när konceptet är etablerat. “Även i år kommer vi ha checkpoints i och kring Mjölby, Väderstad och Skänninge, nya områden för året är Sya samt Västra Hargs lövskogar” berättar Göran Valfridsson kartansvarig i Mjölby OK. “Vi hoppas att många vill ge sig ut i närområdet, röra på sig och se nya platser.”