Tjoget-2024 laget är anmält för BMOL -Laguppställning reviderad 2024-07-03

Välkomna alla löpare och supportrar till en av årets höjdpunkter för klubbens orienteringshändelser. Laguppställningen reviderad 2024-07-03.

Tjoget går i år av stapeln i Emmaboda rasselbyggd och BMOL ställer upp med ett lag! Klicka på rubriken för att läsa mera

För mer information gå gärna in här tjoget.nu eller via eventor här tjoget Eventor

Laguppställning

Den preliminära laguttagningen är enligt följande bild:

 

*Notera att laguppställningen kan komma att ändras likaså banlängder detaljeras.

För er som vet med er att ni inte har någon SI-pinne kontakta mig på kristian.mjolbyok@gmail.com så ordnar vi fram en pinne.

För era andra använd gärna eran egen SI-pinne men se till att det är den som ni har registrerat på Eventor i ert namn, om inte kontakta mig så hittar vi en lösning, detta behöver göras innan 4/7.

Logi

Vi har bokat 6 tältplatser en husbilsplats samt att vi har ett vindskydd uppe vid målområdet bokat för logi och övernattning för de som vill.

Ingen gemensam mat/lunch är anordnad men efter sista sträckan första dagen samlas vi och firar av dagens bravader så ta med något att äta och dricka till detta tillfälle.

Transport

Samåk gärna med varandra, om ni är osäkra på hur ni ska ta er till Arenan kontakt gärna mig så hittar vi en bra lösning (går bra att skicka sms och fråga också).

Kristian tele:070-243 44 84

Vi ses i skogen hälsar lagledarna Kristian och Björn.