Intresseanmälan till Kolmårdskavlen

Vårens första kavle börjar närma sig!

Den 10 april (annandag påsk) är det Kolmårdskavlen.  Vi vill därför gärna veta om du är intresserad av att vara med i något lag.

Mer information om vilka klasser som finns och övrig info finns på eventor: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40259

Vi hoppas på att få ihop så många lag som möjligt och förhoppningsvis kan vi ställa upp med flera starka lag på startlinjen. Målsättningen är att få ihop flera lag och lagen kommer, om så behövs, att i första hand tas ut så att så många som möjligt kommer kunna delta. Ju fler vi är desto roligare dag kommer det att bli. Gå in på nedanstående länk och gör en intresseanmälan om du är intresserad MEN anmäl även om du INTE vill/kan vara med så underlättar det för Henrik och han behöver inte ringa runt till så många.
Länk: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17831

Henrik har hand om vuxenlagen men ungdomar får även de gärna göra intresseanmälan så underlättar det för de ledare som har hand om dessa klasser. Skulle vi inte få ihop några ungdomslag så finns det en Öppen kavle där alla kan delta, så länge man klarar 3,5 km orange på egen hand.

Gå in och anmäl er så att vi i alla fall få ihop mer än det enda lag vi ställde på startlinjen förra året 😊

Har ni några frågor eller funderingar eller inte lyckas anmäla er via länken hör av er till henrik.tengvall@hotmail.com/ Henke