Hittaut Mjölby 2022

Mjölby OK är glada att lansera Hittaut Mjölby 2022! Säsongen inleds onsdagen den 4:e maj och avslutas första helgen i oktober. I år blir det checkpoints i och kring fem av kommunens orter —>

Mjölby orienteringsklubb är glada att lansera Hittaut Mjölby 2022. Premiäråret för Hittaut i Mjölby 2021 blev en succé med nästan 1500 registrerade deltagare och mängder av positiv feedback. Hittaut är ett koncept för att främja folkhälsan genom att erbjuda rörelse- och upptäckarglädje och finns på ett 80-tal orter runt om i Sverige. Det är gratis för alla att delta i Hittaut, ta med kartan ut, leta upp och registrera dina checkpoints och du deltar i våra vinstdragningar.

Mjölby-säsongen kommer 2022 inledas onsdagen den 4:e maj och avslutas första helgen i oktober. Mjölby OK siktar mot ännu fler deltagare 2022 efter det varma välkomnandet 2021 nu när konceptet är etablerat. “Även i år kommer vi ha checkpoints i och kring Mjölby, Väderstad och Skänninge, nya områden för året är Sya samt Västra Hargs lövskogar” berättar Göran Valfridsson kartansvarig i Mjölby OK. “Vi hoppas att många vill ge sig ut i närområdet, röra på sig och se nya platser.”